Rondom de Kerk

Tassen voor Toppers – actie van De Bakkerij

Een tas vol plezier voor kinderen in Coronatijd

We leven nu in een tijd die niemand heeft voorzien. Voor iedereen heeft de Coronatijd impact: jong, oud, rijk, arm, ziek of gezond. Voor de een meer dan voor de ander.

Ook voor de kinderen zijn de maatregelen een hele opgave om je aan te houden, maar … er zijn verschillen. Bij het ene gezin is er meer ruimte om te bewegen in en om het huis dan bij het andere. Zijn er meer (financiële) middelen, meer opties om op een laptop of ipad te werken, meer mogelijkheden in begeleiding dan bij anderen.

Nu de scholen en naschoolse sport-, spel- en muziekactiviteiten stilliggen heeft JES samen met De Voedselbank een groep gezinnen in kaart gebracht en willen Diaconaal Centrum De Bakkerij, JES Rijnland en De Voedselbank deze kinderen een hart onder de riem steken door hen te verrassen met een TAS voor TOPPERS!

Vanwege de hygiëne zijn wij op zoek naar nieuwe spulletjes om in de tas te doen.

U kunt deze actie financieel ondersteunen via rekeningnummer: NL 46 INGB 0000 097065 t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Leiden o.v.v. Tassen voor Toppers. Dan zorgen wij dat uw donatie omgezet wordt in leuke verrassingen. Voor meer info klik op: Folder Tassen voor Toppers

Geplaatst in: Nieuws
maandag, 27 april 2020 27-4-2020
Bekijk ook onze andere adverteerders.