Rondom de Kerk

Compassiesoep 2e kerstdag

Net als voorafgaande jaren staat er een soepbus op het plein voor Leiden CS.

Op tweede kerstdag  organiseert het Levensbeschouwelijk Platform Leiden voor de vijfde keer  de Compassiesoep. Namens alle geloofsovertuigingen in Leiden wordt op het Stationsplein rond lunchtijd  van 12.00 tot 14.30 uur  aan voorbijgangers soep en een kerstgroet aangeboden. Het is een prachtige gelegenheid om symbolisch uiting te geven aan compassie, een begrip dat in elke godsdienst en levensbeschouwing is geworteld.

De soep wordt elk jaar gemaakt en uitgedeeld door vrijwilligers. Ook voor deze editie zijn wij op zoek naar mensen die vegetarische pompoen- of linzensoep willen maken, en naar vrijwilligers om de soep op het Stationsplein aan te bieden.  Het recept voor de soep krijgt u van ons. Wij vinden het ook leuk als u op 2e kerstdag bij ons langskomt voor een kopje soep en een ontmoeting.

Voor meer informatie over dit initiatief, en het toezeggen van medewerking voor het maken van soep en/of het uitdelen hiervan kunt u contact opnemen met Lex Ras –lexras54@gmail.com of Chris Kleijweg cmkleijweg@gmail.com

Geplaatst in: Nieuws
vrijdag, 13 december 2019 13-12-2019
Bekijk ook onze andere adverteerders.